Ons aanbod

And the winner is… BNP Paribas Fortis!

Het merk BNP Paribas Fortis klom naar de hoogste podiumplaats in de ranking van de Best Brands Awards, in de 'financiële diensten'-categorie. Die prestigieuze prijs is gebaseerd op de mening van een steekproef van 5.000 mensen, die representatief is voor de Belgische bevolking, en bekroont de inspanningen van alle medewerkers van de bank.
#ResourceNotFound: Labels, Show description#

Van links naar rechts: Marina Vanstipelen, Head of Core Banking, Leen Teunen, Head of Marketing & Change RPB, en Annemie Goegebuer, Head of Centre of Expertise Communications.

De onderscheiding, die de bank in maart al kreeg, is misschien onopgemerkt voorbijgegaan tijdens de eerste dagen van de lockdown. Toch is het iets om trots op te zijn: er heerst een enorme wedijver tussen merken in alle sectoren om de eerste plaatsen in de ‘Best Brands’-ranking. De prestigieuze trofee (foto) staat nu in ons bedrijf te pronken.

Coca-Cola, Samsung en… BNP Paribas Fortis!
BNP Paribas Fortis staat op de eerste plaats, voor KBC en Argenta, waarmee het zich opwerkte tot het niveau van merken als Coca-Cola, AG Insurance of Samsung, die dominerend zijn in hun respectieve sectoren.

"Deze mooie bekroning onderstreept de inspanningen die we dagelijks leveren om onze klanten te begeleiden en te steunen in hun projecten", zegt een blije Leen Teunen, Head of Marketing & Change RPB. "We hebben het sterkste merk voor zowel onze bank- als verzekeringsoplossingen."  

De ranking is gebaseerd op een uitgebreid onderzoek, dat in november 2019 online werd gevoerd en de merken op twee vlakken beoordeelde:
-    De 'share of wallet' evalueert het economische succes van een merk op basis van criteria als het marktaandeel of de eerste keus van de consumenten.
-    De 'share of soul' staat stil bij de emotionele kracht die het merk uitoefent op de ondervraagden op basis van elementen als herkenning, imago of kwaliteit van de klantervaring.  

Meer info
Je vindt alle genomineerden uit alle sectoren op de ‘Best Brands Awards’-pagina.

Contact

Commentaar

    Geef jouw commentaar

    Medewerkers van BNP Paribas Fortis kunnen vrijuit hun mening geven over het onderwerp in kwestie. We vragen wel aan iedereen om zijn naam bij het commentaar te melden. De redactie behoudt zich het recht voor om anonieme commentaren of commentaren die niet met het onderwerp verband houden niet te publiceren. Er is geen plaats voor het uitvechten van vetes of scheldpartijen polemieken of door anderen als kwetsend te ervaren taalgebruik.