Collega's

SkillDeal voor jou getest

Zeven maanden na de lancering van SkillDeal bij CPBB zijn er al 650 gebruikers. Wat maakt de tool nu zo interessant?

Met SkillDeal, een samenwerkingstool die wordt gebruikt door de medewerkers van CPBB, kan je jouw vaardigheden ter beschikking stellen van een community en een beroep doen op de talenten van anderen. Maar wat maakt die tool nu zo interessant? Enkele gebruikers getuigen.


Waarmee heeft SkillDeal je geholpen?
David Castellan (Engineering Credits for CPBB): “Onlangs rijpte het idee om opnieuw Italiaans, de taal van mijn kinderjaren, te leren. Bij gebrek aan oefening was die kennis sterk achteruit gegaan. Ik dacht aanvankelijk aan een online lessenreeks of een app op de tablet, maar was benieuwd of er nog andere methodes voorhanden waren. Daarom stelde ik de vraag op SkillDeal. Meteen daarna nodigde een sympathieke Italiaanse collega me uit om af en toe samen te gaan lunchen en zo de taal te oefenen en te onderhouden.”

Edith Koen (Union Reprensentation CPBB): “Ik kende ‘MaxLenght’ (Word count) in Word wel, maar ik had geen flauw idee hoe ik het in een formulier kon gebruiken. Ik stelde de vraag op SkillDeal en twee uur later was het al geregeld!”

Vind je SkillDeal gebruiksvriendelijk?
Vincent Dedecker (MC Corporate & Public Banking): "Je profiel aanmaken of een deal posten is poepsimpel. Het is een beetje als een mail opstellen, maar de resultaten zijn veel indrukwekkender. Het verschil is dat je je niet richt tot één enkele persoon waarvan je denkt (of hoopt) dat die je zal kunnen helpen, maar tot een hele community vrijwilligers. En dat allemaal in een paar klikken.  Zelf kreeg ik binnen het kwartier drie enthousiaste antwoorden op mijn vraag, wat op zich al behoorlijk indrukwekkend is. En heel wat aangenamer dan te moeten luisteren naar het wachtmuziekje bij één of andere helpdesk!”

Wat vind je het grootste pluspunt van de tool?
Jonathan Lamote (CM Sales Team 1, CPBB): "SkillDeal is een prima networking tool. In minder dan geen tijd bouw je een netwerk uit met collega’s die je voordien niet kende.”

Maria Collura (Country Advisory, CPBB): "SkillDeal verbindt mensen met gemeenschappelijke interesses of behoeften en is heel flexibel.”

Annelies De Paep (Digital Working): "Als ik zie dat ik een collega gelukkig heb gemaakt, haal ik daar zelf ook veel energie uit. Net daarom werkt SkillDeal zo goed: je deelt je expertise en wordt zelf geholpen als je met een vraag of een probleem zit.”

Meer weten?

Zeven maanden na de lancering van SkillDeal bij CPBB zijn er al 650 actieve gebruikers. Tot op vandaag hebben de medewerkers zo’n 116 deals gesloten. De snelst opgeloste deal was zelfs in 15 seconden al afgehandeld!

SkillDeal is nog niet overal in de bank beschikbaar. De beslissing om de tool wel of niet te gebruiken ligt bij het top management van elk metier. Contacteer Erik Vanberg (CPBB Communications) voor meer info.

Contact