Onze wereld

Coronavirus – Update van 26 juni

Hier volgen de meest recente maatregelen rond het respect voor de veiligheidsvoorschriften, en nieuws over het aanbod in de bedrijfsrestaurants. 
Respect voor de veiligheidsvoorschriften
Vandaag, 26 juni, eindigt de eerste beurtrol tussen de ploegen A, B, en C. Komende maandag start team A zijn tweede beurt. Globaal is het bilan positief, de medewerkers respecteren over het algemeen de veiligheidsvoorschriften. Dank aan iedereen die zich die nieuwe reflexen al eigen heeft gemaakt.

Toch is het zo dat een aantal mensen dat respect niét opbrengen. Het gaat om een minderheid, maar laat duidelijk zijn dat de hygiënemaatregelen, het dragen van een mondmasker en de social distancing niét optioneel zijn. Ze moeten absoluut gehandhaafd blijven om je gezondheid en die van anderen te beschermen. Dat is een kwestie van respect, een van de waarden in het DNA van de bank. In geval van twijfel contacteer je je hiërarchie of raadpleeg je de informatie Echonet Mobile.

Alle eerder genomen regels blijven gelden, ten minste tot 1 september.  

Aanbod in de bedrijfsrestaurants
Vanaf 29 juni breidt het aanbod in de bedrijfsrestaurants uit. Bovenop de broodjes komt er ook een selectie van pasteien, slaatjes en fruit – telkens om mee te nemen. De verbruiksruimte blijft tot minstens 1 september gesloten, zoals dat nu al voorzien is.  

Contact