Onze rol

Hoe de crisis de bank operationeel impacteerde (video)

Vandaag brengt Dixit Today voor de derde van vier dinsdagen op rij een video waarin een Exco-lid ingaat op vragen vanuit de interne netwerken O2 (50-plussers), 35 Beaufort (-36-jarigen) en MIC (Managers in Connection). De netwerken namen het initiatief naar aanleiding van de coronacrisis en de (mogelijke) gevolgen ervan.  Vandaag heeft COO Daniel de Clerck het over wat de belangrijkste uitdagingen waren voor het operationele luik van de bank.
Hij vertelt hoe vooral de grote flexibiliteit bij de medewerkers overal in de bank hem frappeerde. Over de geweldige verhalen uit het kantorennet waar mensen heel vindingrijk omgingen met de nieuwe situatie. Over hoe snel beslissingen genomen kunnen worden. Over de evolutie van telewerken, richting een nieuw evenwicht tussen werk en privé. Over de impact die Agile Impulse zal hebben. En over het opgaan van E2E OPS in het CSC (Client Service Centre), vanaf 1 juli.


Contact

Geef jouw commentaar

Medewerkers van BNP Paribas Fortis kunnen vrijuit hun mening geven over het onderwerp in kwestie. We vragen wel aan iedereen om zijn naam bij het commentaar te melden. De redactie behoudt zich het recht voor om anonieme commentaren of commentaren die niet met het onderwerp verband houden niet te publiceren. Er is geen plaats voor het uitvechten van vetes of scheldpartijen polemieken of door anderen als kwetsend te ervaren taalgebruik.